sejarah pemikiran john stuart mill stone crusher machine

  • John Stuart Mill Two Maxims for Liberty — Confessions of a Supply

    Apr 11, 2015 The first two paragraphs of John Stuart Mill's On Liberty “Chapter V Applications” speak for themselves, but I changed the formatting and 

  • John Stuart Mill Wikipedia

    Shko te navigacion, kërko. J. Stuart Mill.tif. John Stuart Mill (20 maj 1806 – 8 maj 1873) filozof, feminist, ekonomist liberal dhe shërbyes civil anglez.